Peluang Pendapatan Waktu Pandemik

Waktu Pandemik Covid-19 Yang Mencabar

Azman pasti ramai yang terjejas waktu pandemik Covid-19 ini. Terutama mereka yang berniaga kecil-kecilan mahupun mereka yang makan gaji. Ye la, di Malaysia sendiri Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sudah mencecah 8 bulan sejak Mac 2020. Peniaga yang meniaga tepi jalan terjejas teruk kerana tidak boleh meniaga. Yang ada kedai terpaksa gulung tikar kerana menanggung kos yang tinggi. Yang bekerja makan gaji dibuang kerja kerana syarikat tidak mampu lagi menampung perbelanjaan. Dan banyak lagi..

Di sini bermulalah ramai mula mencari sumber pendapatan lain.

Ada yang mula belajar melabur...

Ada yang mula meniaga lain @ jadi dropship...

Ada yang mencuba pelbagai aplikasi memberi pulangan...

Ada yang mula terjerat dengan pinjaman peribadi @ ah long...

Dan macam-macam lagi yang Azman dengar. Kawan-kawan sekeliling Azman pun macam-macam ceritanya. Tetapi Azman faham, ada yang dah bekeluarga. Nak bagi anak bini makan. Lampin & susu anak lagi. Kereta & rumah nasib ada moratorium. Azman pun faham kekangan dan desakan masing-masing. Azman pun ada menghulurkan bantuan peribadi kepada beberapa yang betul-betul terdesak yang mana sampai habis bergadai barang di rumah demi kelangsungan hidup.

Ini Adalah Satu Peluang Lain

Azman bukan nak janjikan bulan dan bintang. Tetapi di Coway, anda mampu menjana Rm2,000 sebulan dengan hanya menjual 3@4 unit sahaja. Azman ada juga berkongsi peluang pendapatan di Coway ini dengan beberapa orang. Ada yang sertai & ada yang tidak. Itu sudah pasti dan menjadi lumrah ada yang sanggup dan ada yang tidak. Kerana Coway ini bukan skim cepat kaya. Anda masih perlu bekerja dan berusaha untuk menjual produk. Tetapi ianya jauh lebih mudah lah untuk jana pendapatan yang lumayan.

Bayangkan anda jadi dropship sesuatu produk:
Untung jual 1 produk RM10, Nak dapatkan untung RM2,000 sebulan, anda perlu jual 200 unit produk tersebut.
Kalau untung 1 produk RM5?

Tetapi di Coway, dengan hanya mendapatkan 3@4 pelanggan baru, anda mampu mendapatkan Rm2,000 untuk anda seisi keluarga. Dengan syarat, anda berusaha & tidak mudah mengalah. Dalam perniagaan, mana ada jalan mudah atau shortcut. Semua kena belajar dan dengan ilmu, barulah benda jadi mudah.

Kalau nak lebih, jual lah lebih. itu matematik mudah. Nak Rm5,000, cuma perlu dalam 7@8 unit. Azman bukan cerita angan-angan, tetapi inilah yang membuatkan ramai sudah beralih ke kerjaya jurujual penapis air Coway yang terkenal di Malaysia. Cewahhh...

Ramai juga di Coway ni yang menjana pendapatan belas-belas ribu malahan puluhan ribu ringgit bulanan. Tetapi Azman tidak mahu cerita tentang itu lagi kerana prosesnya bermula dari "A". Mereka sudah lama dan sudah lalui perjalanan itu. Azman nak ajak lebih ramai mula jana Rm2,000 sebulan di Coway dan seterusnya terus membangun bersama.

 

Kalau ada yang masih mencari peluang pekerjaan atau peluang pendapatan sebelum Covid-19 ini tamat, jom hubungi Azman dan kita berbincang. Boleh call Azman di 019-992 1100 atau klik je wasap.my/60199921100/Peluang+Kerjaya+Coway

 

 

 

Open post

Hai, Saya Azman…

Hai Semua!

Nama Saya, Mohd Azman Bin Mohd Rosli. Saya berasal dari Kuala Lumpur dan kini berumur 31 tahun. Anda masuk sini mesti sebab anda mencari agent Coway yang padu dan superpower dalam menguruskan setiap pertanyaan anda kan?

Azman lah orangnya!

Pernah ke jumpa agent penapis air lain yang kacak dan bergaya macam Azman ni? hahaha....

Ok.. Ok... Kita berbalik pada topik...

Azman telah bersama Coway sejak Disember 2016 lagi. Dengan HP Code 540123 (cantik kan?). Sehingga kini, Azman telah berjaya menguruskan lebih dari 400 order pelanggan. Jadi Azman dah tahu sangat apa yang terbaik untuk anda semua dan apa yang biasanya disembangkan. hehe..

 

Sebagai Pengguna Mestilah nak Agent Yang Dipercayai Kan?

Azman pasti anda mesti nak agent yang boleh dipercayai dan boleh diharap. Sebab Azman pun macam tu kalau nak beli sesuatu. Ye lah, nak pakai Coway ni bukan sehari dua kan? Bila nak pakai benda tu lama, kita pun fikir nak cari orang yang boleh diharap sebab kalau apa-apa, tahu nak cari siapa kan? Azman memang sedia membantu sebarang persoalan dari pelanggan-pelanggan Azman. Ada yang bukan pelanggan Azman pun Azman bantu. sebab agent dia tak kenal siapa. Jumpa di Giant je lepas sign tu senyap sunyi 1000 bahasa.

Itu perkara biasa. Ramai agent-agent tak kira apa produk pun di luar sana tidak faham erti AFTER SALES SERVICE. Bagi Azman, perkhidmatan yang terbaik bergantung kepada perkhidmatan selepas jualan. Bukan sekadar ayat-ayat manis nak pelanggan membeli dengan kita. Tetapi apa yang kita dapat berikan kepada pelanggan selepas pelanggan membeli dengan kita. Itulah keutamaan yang Azman tekankan supaya semua pelanggan-pelanggan Azman kekal gembira bersama Azman.

Scroll to top